AXA

Treasury & Investment Mgt Prof

AXA

Plus de 33 000 collaborateurs d’AXA en France ont pour métier la protection financière. Ils offrent à nos 9 millions de clients - particuliers, professionnels, petites, moyennes ou grandes entreprises - des réponses appropriées pour :

- l’assurance de leurs biens et de leurs dépenses de santé et de prévoyance,

- leur protection, celle de leurs proches ou de leurs activités,

- l’assistance et la protection juridique,

- l’épargne et la banque,

- la gestion et la transmission de leur patrimoine.
313 Terrasses de l'Arche, 92000 Nanterre
https://recrutement.axa.fr/

Doel van de functie
Zorgen voor een goede werking en controle van de cashflow binnen de organisatie om een adequaat cashniveau te behouden.
Optimaliseer het cashmanagement en doe de nodige investeringen om actief bij te dragen aan waardecreatie voor de organisatie.

  • Ervoor zorgen dat financiële middelen (cash, cashflow) tijdig beschikbaar zijn, prognoses opstellen en aanpassen aan financiële stromen om de continuïteit van de organisatie te waarborgen.
  • Zorgen voor de invoer van bankrekeningafschriften, afstemmen van alle kasrekeningen rekening houdend met prognoses, opstellen van waardeschalen om ervoor te zorgen dat contant geld naar banken wordt overgemaakt.
  • Beheer van de implementatie, monitoring en administratie van treasury-tools, tekenbevoegdheden, kasrekeningen, leningen en voorschotten binnen de groep, en zorg voor de beschikbaarheid en controle en correctie van anomalieën in de boekhouding om een effectief beheer en boekhouding van financiële stromen te verzekeren.
  • Toepassen en voorstellen van wijzigingen in regels en procedures met betrekking tot het ontvangen en uitgeven van contanten om een efficiënte cashflow te waarborgen.
  • Aan het management optimale investeringen voorstellen in verhouding tot het geldoverschot, de investeringsorders uitvoeren, de FOREX-contracten en de portefeuille van kortlopende en langlopende leningen beheren om maximale winstgevendheid en het behoud van kasreserves te garanderen.
  • Opstellen, genereren en versturen van rapporten naar de verschillende klantentiteiten zodat zij hun beheeropdracht kunnen uitvoeren.


Jouw Profiel

Diploma & ervaring (indicatief)

  • Diploma (of gelijkwaardig door ervaring): Bachelor
  • Specialisatie: Financiën, economie
  • Ervaring vereist: Min 3 jaar ervaring vereist


Over AXA


Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

Onze missie is ‘Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is’. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico’s.

Bij AXA wijzen wij alle vormen van oneerlijke of onwettige discriminatie af. Meer info in ons Diversiteits- en Inclusiebeleid.


Over de entiteit


In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een ‘payer to partner’ te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.


Wat we aanbieden

Een mooie beloning voor je harde werk

Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques.

Alle voordelen van werken bij een verzekeraar

Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten.

Een job die zich aanpast aan je leven en dromen

Met tot 35 vrije dagen per jaar om uit te rusten van je enthousiaste inzet, thuiswerkmogelijkheden, sportvoorzieningen en opleidingen zorgen wij dat je mentaal, fysiek en professioneel in topvorm blijft!

If you require alternative methods of application or screening, you must approach AXA directly to request this, as we're not responsible for the employer's application process.

RedHired TIP

For your privacy and protection, when applying to a job online, never give your social security number to a prospective employer, provide credit card or bank account information, or perform any sort of monetary transaction.

By applying to a job using RedHired you are agreeing to comply with and be subject to the RedHired Terms and Conditions for use of our website. To use our website, you must agree with the Terms and Conditions and both meet and comply with their provisions.

RedHired

All job types
Contract
Full-time
Part-time
Permanent
Temporary
Other

All locations
Antwerpen
Brabant wallon
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Hainaut
Liège
Limburg
Luxembourg
Namur
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen