Glowi Facilities

Team Manager

Glowi Facilities

Nov 14th, 2022
Uitblinken in ontzorgen

Bij Glowi blinken we uit in het wegnemen van jouw zorgen. Dat is al meer dan tien jaar onze drijfveer, in woningen, op de werkvloer en zelfs in onze eigen uitzendkantoren.

Maar waarmee maken wij het verschil? Dat zijn onze medewerkers! Zij zijn zoveel meer dan huishoudhulpen, uitzendkrachten, consulenten of bedienden. Zij zijn echte Sterren.

Warme familiale sfeer

En dat voelen ze in onze waardering en respect. We poetsen het imago van de sector en de job als huishoudhulp op. En vinden het dan ook heel belangrijk om onze huishoudhulpen op verschillende vlakken te ondersteunen. Enerzijds bieden we een loonpakket dat uitblinkt in de sector, met ruimte voor een ideale work-life balance. Dit steeds binnen een warme omgeving en met een professioneel menselijke begeleiding.

Zo creëren we een verbondenheid die motiveert en engageert, en ervoor zorgt dat onze Sterren stralen van binnenuit. Dankzij hun liefde voor het vak werken ze met zorg om jou te ontzorgen. Ze blinken uit in hun werk en houding, zodat jij hen steeds met de glimlach bezig ziet.

Ontdek ook onze andere vacatures

Schitter jij liever in een professionele omgeving of in een ander werkveld? Via Glowi facilities en Glowi jobs verruimen wij jouw horizon binnen diverse sectoren. Steeds met dezelfde mentaliteit en enthousiasme.

Glowi facilities heeft vacatures voor schoonmakers in een professionele omgeving. Glowi jobs richt zich op de tijdelijke versterking van arbeiders tot bedienden, op kantoor of industrie, van studenten- tot flexijobs.
Beringen
http://www.glowi.be

GENT

FULLTIME

Je takenpakket

Glowi facilities, actief in de professionele schoonmaak, staat voor anders én beter. Winkels, bedrijven, kantoren of scholen, onze Sterren laten elke werkplek schitteren. Omzichtig, discreet, onopvallend in aanwezigheid maar opvallend in resultaat!

Voor een grote industriële site regio Gent zijn wij op zoek naar een Team Manager. Als geboren coach met sterke organisatorische skills schitter jij misschien binnenkort als Team Manager bij Glowi facilities!

Je praktijkervaring

 • Als Team Manager organiseer, coördineer en bewaak je de dagelijkse operationele werkzaamheden.
 • Je stuurt een team van een 70-tal professionele schoonmaakmedewerkers coachend aan op de werkvloer en ondersteunt hen in hun groei en ontwikkeling.
 • Samen met je collega’s team manager ontferm je je over allerhande administratie, planningen, offerteopmaak, facturatie, doorverkoop, enz.
 • Onze troeven weet je vlot en geloofwaardig te benoemen en professioneel uit te dragen
 • Je vertaalt de gemaakte afspraken in een degelijk werkdossier en maakt correcte en duidelijke afspraken in functie van een sterke lange termijnrelatie.
 • Als Team Manager rapporteer je aan de Operationele Directeur.

Je persoonlijke eigenschappen

 • Je beschikt over een bachelor denkvermogen.
 • Open, duidelijk en constructief communiceren met je teamleden vind je erg belangrijk om hen optimaal te ondersteunen.
 • Als luisterbereide en empathische Team Manager weet je het juiste evenwicht te bewaren tussen de verwachtingen van de klant en de werkkracht/planning van je medewerkers.
 • Met organisatorisch talent en een flinke dosis perfectionisme, diplomatie en assertiviteit geef jij als Team Manager het goede voorbeeld.
 • Deadlines schrikken je niet af en op onverwachte situaties speel je adequaat in.
 • Ervaring als leidinggevende en affiniteit met facilitaire dienstverlening is mooi meegenomen maar de juiste ingesteldheid en ambitie zijn zeker zo belangrijk.
 • Kennis van professionele schoonmaaktechnieken en -machines of de bereidheid je dit op korte termijn eigen te maken.
 • Je woont in regio Gent.

Over Glowi facilities

De schoonmakers en glazenwassers van Glowi facilities laten elke werkplek schitteren. Onze Sterren blinken uit in hun job en dat maakt onze klanten gelukkig. Zoveel tevredenheid bereik je niet zomaar. We geven elke dag alles voor een fijne samenwerking met onze klanten en onze medewerkers. Met een aantrekkelijk verloningspakket, maar ook door hard in te zetten op een warme, familiale werksfeer. Want dat onze medewerkers zich thuis voelen, daar hechten we veel belang aan.

Shiny.Happy.Glowi. Klinkt dat als iets voor jou? Dan is er vast een plaatsje voor jou bij Glowi facilities.

Onze troeven

 • Ga je aan de slag bij Glowi facilities, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke bedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd.
 • Ons motto is ‘Shiny.Happy.Glowi.’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale en menselijke sfeer waar er oprecht geluisterd wordt naar je ideeën en waar je prestaties naar waarde worden geschat.
 • Binnen onze resultaatgerichte en professionele cultuur krijg je de kans om gerichte opleidingen te volgen en het beste uit jezelf te halen.
 • Je krijgt een marktconform salaris, in lijn met je competenties en ervaring.

Deel deze vacature

Is deze job niets voor jou? Deel deze vacature en maak een familielid, vriend, kennis of collega gelukkig!
  Facebook

  LinkedIn

  Mail

If you require alternative methods of application or screening, you must approach Glowi Facilities directly to request this, as we're not responsible for the employer's application process.

RedHired TIP

For your privacy and protection, when applying to a job online, never give your social security number to a prospective employer, provide credit card or bank account information, or perform any sort of monetary transaction.

By applying to a job using RedHired you are agreeing to comply with and be subject to the RedHired Terms and Conditions for use of our website. To use our website, you must agree with the Terms and Conditions and both meet and comply with their provisions.

RedHired

All job types
Contract
Full-time
Part-time
Permanent
Temporary
Other

All locations
Antwerpen
Brabant wallon
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Hainaut
Liège
Limburg
Luxembourg
Namur
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen