A.S.Adventure

Marketing - CRM Analyst

A.S.Adventure

Wie is A.S.Adventure?
In een missie wordt omschreven wat een onderneming wil nastreven. Het schetst het functioneel handelen van een onderneming. Een manifesto daarentegen geeft persoonlijke standpunten weer. De drijfveren die medewerkers delen in hun bijdrage aan de gemeenschappelijke ondernemingsmissie.

Niét wat we dagelijks doen of hoe we dit doen maar wél waarom. Wat zijn de beweegredenen die ons blijven motiveren? Avontuur is géén bestemming of activiteit. Het is een positieve manier om bewuster met je leven om te gaan. Durven afwijken van het schijnbaar veilige pad en doorlopend nieuwe dingen ontdekken. In alle aspecten van je leven.

Want “Adventure is everywhere”.

En alhoewel klanten én medewerkers deze levensvisie delen, beleeft elk individu dit toch op een eigen manier. Maak hieronder jouw persoonlijke keuzes en ervaar je eigen A.S.Adventure manifesto!
Smallandlaan 9
2660 Antwerpen
België
https://www.asadventure.com/nl/asa/wie-is-asadventure.html

Het avontuur

 • Je bent het aanspreekpunt voor de collega’s als het over data gaat. Jij kent de data als geen ander en kan er mee goochelen zodat we data kunnen omzetten in insights en er slimme acties mee kunnen opzetten. Dit geldt zowel voor segmentatie als voor het identificeren van nieuwe opportuniteiten.
 • Explore More is het loyalty programma van A.S.Adventure dat klantentrouw stimuleert en beloont. Bij Juttu spreken we over Juttu Friends als trouwe klanten. We willen hier nog meer mee uitpakken en de toegevoegde waarde voor de klant in de verf zetten. Het testen en valideren van de commerciële acties is dan ook nodig zodat alles correct en duidelijk is voor de klant, zodat achteraf de analyses van de resultaten vlot verlopen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten als ze vragen hebben over privacy & GDPR. Al deze taken zijn jouw verantwoordelijkheid. Hiervoor overleg je regelmatig met alle betrokkenen.
 • Na elke campagne analyseer je de resultaten en rapporteer je hierover aan marketing, sales, aankoop en naar de verschillende winkels in meetings en via onze interne nieuwsbrief waarin je op basis van jouw inzicht en ervaring, niet aarzelt om tot concrete adviezen te komen om o.a. de email communicatie doelgerichter te maken en performance indicators te verbeteren.
 • Om de opgezette commerciële acties zo correct mogelijk in te vullen in functie van de behoefte van de klant en de mogelijkheden voor zowel A.S.Adventure als Juttu, analyseer je permanent het klantengedrag en zet je deze resultaten om in nieuwe opportuniteiten: RFM analyse, cross-seling, re-activatie, segmentatie, … Je evalueert de acties, verbetert het klanteninzicht en verhoogt de effectiviteit van sales- en marketingactiviteiten. Je input en ideeën voor nieuwe acties om deze data zo optimaal mogelijk te benutten en/of te verrijken zijn zeer waardevol.
 • Je hebt een belangrijke taak in de ontwikkeling van zowel nieuwe procedures als bij het optimaliseren van bestaande flows. Deze taak bestaat uit het zoeken naar de meest optimale manier van werken, de beste klantenervaring als de testing en integratie in bestaande ICT systemen. Een goede samenwerking met ICT is van belang.
 • Regelmatig zijn er nieuwe projecten die opstarten, graag betrekken we je hier ook bij om het belang en de toegevoegde waarde van CRM in de verschillende stappen te vertegenwoordigen. Enkele voorbeelden zijn de tevredenheidsenquête, acties bij de opening van nieuwe winkels, integratie van nieuwe systemen.
 • Samen met de CRM Manager draag je het CRM idee mee uit binnen de organisatie.


Je uitrusting

 • Master denkniveau, met een sterke commerciële, analytische insteek.
 • Minimale ervaring met data analyse en verwerking van gegevens binnen een CRM omgeving.
 • Sterke ervaring met Excel is noodzakelijk.
 • Nauwkeurig, flexibel, logisch en analytisch inzicht zijn je sterke punten.
 • Je bent communicatief en je kan de resultaten en adviezen goed schriftelijk en mondeling presenteren.
 • Je kan zelfstandig werken en neemt de nodige initiatieven om tot resultaten te komen.
 • Een klantgerichte, enthousiaste en collegiale instelling
 • Voorkennis van de volgende tools is een plus: Adobe platform, MicroStrategy.


Onze troeven

 • Bij Retail Concepts krijg je de kans om te werken bij een innovatieve marktleider, internationaal actief met hoofdkantoor in Hoboken.
 • De organisatie en haar hoogstaande kwalitatieve oplossingen zijn binnen Retail Concepts een drijvende kracht om de sterke groei te ondersteunen en mee vorm te geven.
 • In deze rol als CRM data explorer krijg je een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid, waarbij je door jouw hands-on mentaliteit mee nieuwe initiatieven kan uitrollen en tot een succes kan brengen.
 • Je mag er rekenen op een aantrekkelijk salarispakket inclusief diverse extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, personeelskorting.
 • Verder kan je ook jouw sportieve kant aanspreken met 2 keer per week tijdens de middagpauze deel te nemen aan onze bootcamps. Na de bootcamps kan je gebruik maken van de douches.
 • Natuurlijk spijzen wij ook graag de hongerige magen door middel van een automaat van The Foodmaker, en is elke week vers fruit.
 • Na een inwerkperiode heb je ook de kans om 2 dagen per week van thuis uit te werken.

More jobs from A.S.Adventure:

If you require alternative methods of application or screening, you must approach A.S.Adventure directly to request this, as we're not responsible for the employer's application process.

RedHired TIP

For your privacy and protection, when applying to a job online, never give your social security number to a prospective employer, provide credit card or bank account information, or perform any sort of monetary transaction.

By applying to a job using RedHired you are agreeing to comply with and be subject to the RedHired Terms and Conditions for use of our website. To use our website, you must agree with the Terms and Conditions and both meet and comply with their provisions.

RedHired

All job types
Contract
Full-time
Part-time
Permanent
Temporary
Other

All locations
Antwerpen
Brabant wallon
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Hainaut
Liège
Limburg
Luxembourg
Namur
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen